Tűzgátló nyílászárók

Tűzgátló nyílászárók tárolókban és gépészeti helyiségekben

Tűzgátló nyílászárók tárolókban és gépészeti helyiségekben

Tűzgátló nyílászárók tárolókban és gépészeti helyiségekben

Tűzgátló nyílászárókra nem csak lakóépületekben, közintézményekben lehet szükség, hanem érdemes megfontolni, tárolókba és gépészeti helyiségekbe történő beépítésüket is. Hiszen tűz, sajnos, bárhol fellobbanhat, és ezekben az épületekben rengeteg gyúlékony anyag lehet, ami táplálhatja a tüzet, ami ezáltal nagyon gyorsan átterjedhet a környező helyiségekre, akár a teljes épületre is. Természetesen vannak olyan épületek, ahol eleve kötelező a tűzgátló nyílászárók beépítése, de a fenti okok miatt, akkor is jó a tűzgátló nyílászárókat választani, ha nincs erre külön előírás.

Könnyű beszerelés, erős védelem

 A Dierre Split forgatható tűzgátló ajtó nagyszerű választás lehet tárolókba, vagy gépészeti helyiségekbe, hiszen nagyon könnyen beszerelhető, de ez nem jelenti azt, hogy nem elég vastag, hiszen az ajtószárny, a külső és a belső oldalon 0,8 mm-es horganyzott acéllemezből áll, ezek között pedig, belül 60 mm vastagságban, rétegelve extra szilárdságú kőzetgyapot és tűzgátló gipszkarton helyezkedik el.  Hőre táguló intumex tömőcsíkot is tartalmaz, így tűz esetén tényleg megfelelő biztonságot ad.

Minden szabványnak megfelel

 Nagy előny még, hogy a Dierre Split tűzgátló ajtó, reverzibilis, ami annyit jelent, hogy mindkét irányba működik. A Dierre Split tűzgátló ajtó, jobbos és balos, univerzális nyitásiránnyal rendelkezik. A megerősített tokszerkezet, lehetővé teszi a pánikszerkezeteknek akár a későbbi felszerelését is. Minden Dierre Split tűzgátló nyílászáró megfelel Európai EN 1643-1 Szabványnak, de a magyar előírásoknak megfelelően ÉMI minősítéssel is rendelkezik.

Legyen elégedett velünk

Cégünk a lakossági igények kiszolgálása mellett projektmunkákat is vállal, kezdve a társasházaktól, a közintézményeken át az ipari létesítményekig. Viszonteladók és lakossági ügyfelek megrendeléseit is egyaránt teljesítjük. Közel húsz éves tapasztalatunkkal és minőségi termékeinkkel minden kihívást sikerrel veszünk. Termékeink minden szabványnak és előírásnak megfelelnek, ezért teljesen természetes, hogy garanciát vállalunk rájuk. Keressen bizalommal minket!