MB 60 hőhídmentes alumínium nyílászárók

MB-60E, MB-60E HI Gazdaságos, hőhídmentes ajtórendszer

Az MB-60E egy korszerű rendszer, amely hőhídmentes ajtók ill. összetett portálszerkezetek kivitelezésénél használható. Lehetővé teszi a jó használati tulajdonságokkal és a magas műszaki paraméterekkel rendelkező konstrukciók építését, egyúttal gazdaságos termelési költségeket, kényelmes kivitelezést valamint rövid összeszerelési időt biztosítva, ami nagyon lényeges a beruházások költséghatékony kivitelezésében.

A háromkamrás felépítésű profilok konstrukciós mélysége 60 mm. Az ajtószárny felülete kívül és belül egy síkban van az ajtótokkal. Az MB-60E rendszerben alkalmazott üvegkészletek és egyéb kitöltések vastagsága 5 mm és 41 mm közötti tartományban lehetséges, rögzítése az ún. precuting-es tömítéseknek köszönhetően minimálisra csökkenti a vágások számát és megfelelő tömítettséget biztosít.

Alternatív vasalatok alkalmazásának lehetősége az ajtó és ablakszárnyaknál. Többféle küszöb és lábazati megoldás lehetséges az ajtószárnyaknál.
Azon elfogadott feltételnek ellenére miszerint az MB-60E rendszer egy gazdaságos termék, hőszigetelése nem tér el a az MB-60 bázisrendszertől. Új termék lényeges előnye az is, hogy a profiljai hajlíthatóak, ami lehetővé teszi az ívek és az íves konstrukciók kialakítását.
Az MB-60E rendszerhez tartozó portálok fokozott hőszigeteléssel rendelkező MB-60E HI változatban is kivitelezhetők. A hőszigetelés fokozása azzal érhető el, hogy az alumínium profilok központi kamraiban olyan speciális betéteket helyeznek el, amelyek az alacsony értékű hőátbocsátási együtthatónak köszönhetően jelentősen csökkentik a hőáramlást a konstrukción keresztül, ezzel korlátozva benne a konvekciót és a hősugárzást.

További képek:

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük amennyiben bármilyen kérdése van, vegye fel szakértő munkatársainkkal a kaplcsolatot.

Cím

Érd, Rekettye u. 23/B, 2030

Telefon

+36302266054

Email

Info@tuzgatloajtospecialista.hu

Üzenet küldés

Hívjon most!