Tűzgátló Ajtó Specialista

MB 60 hőhídmentes alumínium nyílászárók

MB 60 hőhídmentes alumínium nyílászárók leírása

MB-60E, MB-60E HI Gazdaságos, hőhídmentes ajtórendszer

Az MB-60E egy korszerű rendszer, amely hőhídmentes ajtók ill. összetett portálszerkezetek kivitelezésénél használható. Lehetővé teszi a jó használati tulajdonságokkal és a magas műszaki paraméterekkel rendelkező konstrukciók építését, egyúttal gazdaságos termelési költségeket, kényelmes kivitelezést valamint rövid összeszerelési időt biztosítva, ami nagyon lényeges a beruházások költséghatékony kivitelezésében.

tuzgatlo-ajto-specialista-Aluprof MB60 profil

A háromkamrás felépítésű profilok konstrukciós mélysége 60 mm. Az ajtószárny felülete kívül és belül egy síkban van az ajtótokkal. Az MB-60E rendszerben alkalmazott üvegkészletek és egyéb kitöltések vastagsága 5 mm és 41 mm közötti tartományban lehetséges, rögzítése az ún. precuting-es tömítéseknek köszönhetően minimálisra csökkenti a vágások számát és megfelelő tömítettséget biztosít.

Kérdése merült fel?

Észrevételeivel, kérdéseivel bátran keressen fel minket.
Szakértő kollégáink várják hívását!

Alternatív vasalatok alkalmazásának lehetősége az ajtó és ablakszárnyaknál. Többféle küszöb és lábazati megoldás lehetséges az ajtószárnyaknál.
Azon elfogadott feltételnek ellenére miszerint az MB-60E rendszer egy gazdaságos termék, hőszigetelése nem tér el a az MB-60 bázisrendszertől. Új termék lényeges előnye az is, hogy a profiljai hajlíthatóak, ami lehetővé teszi az ívek és az íves konstrukciók kialakítását.
Az MB-60E rendszerhez tartozó portálok fokozott hőszigeteléssel rendelkező MB-60E HI változatban is kivitelezhetők. A hőszigetelés fokozása azzal érhető el, hogy az alumínium profilok központi kamraiban olyan speciális betéteket helyeznek el, amelyek az alacsony értékű hőátbocsátási együtthatónak köszönhetően jelentősen csökkentik a hőáramlást a konstrukción keresztül, ezzel korlátozva benne a konvekciót és a hősugárzást.

További képek:

Call Now ButtonHívjon most!