Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

EI30 és EI60 fa tűzgátló nyílászáró

Tűzgátló Ajtó Specialista Kft

A fa tűzgátló ajtó – EI30 illetve EI60 jelöléssel – nem csak esztétikailag emeli ingatlanja hangulatát, de tűzgátló funkcióját tekintve vagyon és tűzbiztonságot is jelent.

A gyártók és a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. számos ilyen terméket kínál, jellemzően EI30 és EI60 minősítéssel, ami azt jelenti, hogy ezek a fa tűzgátló nyílászárók, 30 illetve 60 percig képesek egy keletkezett tüzet meggátolni abban, hogy tovább terjedjen. Azaz szigetelésük és anyaguk úgy van kialakítva, hogy a megadott ideig nem égnek át, nem engedik meg, hogy rajtuk keresztül a tűz tovább terjedjen.

Közintézményekben, munkaterületeken sok esetben előírás a tűzgátló ajtó, tűzgátló nyílászáró használata.

Építmények kiürítési útvonalára nyíló ajtókat, vészkijáratokat a tűzvédelmi előírásoknak megfelelően kell kialakítani. Tűzgátló ajtó beépítése szükséges minden olyan helyiség térelhatárolásánál, ahol a szakhatóság előírja a tűzvédelmet.

Felhasználási területük középületek és minden olyan építmény, ahol a tűz elleni védelemhez komolyabb esztétikai igény is párosul. A beltéri tűzgátló ajtók készülhetnek acél tokkal és CPL Linea felületekkel is. Az sima furnér felületű szerkezetektől az intarziás mart illetve rátét díszítéses megoldásokig széles választékot nyújt az OPERA fa szerkezetű tűzgátló ajtócsalád.

Tartozékok:

  • Három vagy négy pánt
  • Zárszerkezet cilinderbetéthez
    sima vagy kazettás kivitel
  • Ajtólapban elhelyezett hőre duzzadó tömítés
  • Tokban elhelyezett tűzálló tömítés
  • Ajtólapban elhelyezett automata küszöb

Tűzállósági határértékek:
EI30 jelentése: 30 perces minősített fa tűzgátló nyílászáró

EI60 jelentése: 60 perces minősített fa tűzgátló nyílászáró

tuzgatlo-ajto-specialista-EI30-és-EI60-fa-tűzgátló-nyílászárók-aida-rajz

Letölthető katalógusok:

Az alábbi letölthető katalógusokban válogathat a fa tűzgátló ajtó választékunk közül.

Minden esetben vásárlás előtt ha minősített tűzgátló ajtót szeretne beépíteni, kérje ki ügyfélszolgálatunk szakvéleményét, amit ingyenesen biztosítunk. Húsz év értékesítési és beépítési tapasztalattal tudjuk Önt abban segíteni, hogy valóban az Önnek megfelelő tűzgátló ajtó kerüljön beépítésre ingatlanjába.

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot

Hívjon most!