Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Tűz és füstgátló automata függönyök, füstkötények

Tűz és füstgátló automata függönyök, füstkötények leírása

Egy épület tervezésekor, korszerűsítésekor sokszor kötöttséget jelent, hogy a beépíteni kívánt nyílászáró, függönyfal, tető minden szempontból biztonságos, ugyanakkor esztétikus és kedvező áron elérhető, az építészeti gondolatot kiszolgáló termék legyen.

Jelenleg a szigorú tűzvédelmi szabályozások miatt kevés lehetőségből válogathatnak az építészek, ezért a Tűzgátló Ajtó Specialista csapata ezen igények megvalósítása érdekében, a tűzvédelmi szabályok figyelembevétel folyamatosan fejleszti a meglévő termékeit, új termékeket hoz létre.

tuzgatlo-ajto-specialista-füstgátló-automata-függöny-2

Tűzgátló és füstgátló automata függönyök és füstkötények

Népszerűsége növekedésével egyre nagyobb teret nyer a tűzvédelemi tervezés során alkalmazott tűzgátló és füstgátló függönyök családja. Köszönhető az egyszerűségének, kis helyigényének, automata csukódásának, könnyű anyagból készült szerkezetének, egyszerű szerelésének, nagy választékának. A függönyök mérete minden képzeletet felülmúl, lehetőség adódik akár egész, kötelezően előírt tűzszakasz határokon alkalmazott, tűzgátló falak helyettesítésére. Ebben az esetben a légteret nem kell elválasztani.

Kérdése merült fel?

Észrevételeivel, kérdéseivel bátran keressen fel minket.
Szakértő kollégáink várják hívását!

Automata EI30, EI90 tűzgátló függöny locsoló rendszer nélkül:

Egyedülálló fejlesztés, mely nagymértékben megkönnyíti az építészek dolgát.

Leggyakrabban alkalmazott EI30, EI90 tűzállósági követelménynek megfelelő tűzgátló függönyt eddig csak sprinkler rendszerrel lehetett alkalmazni, vizes locsolással. Ezt a körülményes megoldást kiküszöböltük a Hubtor tűzgátló függönnyel, mely alkalmas a napi néhány nyitásra is! Nem igényel vízhűtést! 

Műszaki leírás:

Legördülő, EI 30 C2 tüzgátló függöny, beltéri kialakítás.
az EN 1634-1 szerint bevizsgálva és minősítéssel, gyártói megfelelőségi igazolással.

Anyag:
Tűzgátló anyaggal bevont üvegszál erősítésű szövet, függőleges mozgás. Vastagság 8 mm.

Keret:
A vezetősínek és a burkolatok RAL 9002 porszórt lemezből. A záróléc horganyzott profilból.

Futósín:
Horganyzott lemezből, hidegen hengerelt profil szigetelt kivitelben, dübellel rögzíthető. A futósín takarólemezei gyári RAL 9002 porszórt acéllemezből készítve

Szerelvényezés:
Nyitás 230 V-os motorral – csatlakozás rajz szerint a jobb oldalon, beépített mikroprocesszorral ami a gravitációs nyitást és a vezérlést biztosítja. Beépített 24 V tartómágnes ami áramkimaradás esetén 3 másodpercig biztosítja rendszer működését. Nyomógombos vezérlés a manuális működtetéshez. A 24V – ot a Megrendelőnek kell biztosítani.

További képek:

Hívjon most!