Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Tűzgátló ajtók és nyílászárók javítása, karbantartása

Javítások és karbantartási munkálatok elvégzése a bejelentéstől számított legfeljebb 72 órán belül!

Cégünk, a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft, biztonsági és tűzgátló ajtók gyártásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozik.

Sürgősségi hibaelhárítását nagyon rövid időn belül vállalja.

Szakképzett és OTSZ szakvizsgával rendelkező szerelőcsapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 48-72 órán belül pótolja.

tuzgatlo-ajto-specialista-javitas-karbantartas

Egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk, hogy szolgáltatásunk legjobban illeszkedhessen partnereink igényeihez. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

Kérdése merült fel?

Észrevételeivel, kérdéseivel bátran keressen fel minket.
Szakértő kollégáink várják hívását!

Meggyőződésünk, hogy egy jó karbantartási politikával megvédi eszközeiket az idő előtti tönkremeneteltől, garantálja a folyamatos működésüket, minimalizálja a meghibásodás miatti állásidőt és az esetlegesen előforduló baleseteknél is jogi védelmet nyújthat.

A szerződés megkötése után a többit ránk bízhatja: jelezzük, ha aktuálissá válik a karbantartás, de akkor is figyelmeztetjük, ha a törvényi előírások változnak. Ha a termelésük zavartalan működése azt kívánja meg, vállaljuk az éjszakai illetve a hétvégi munkavégzést is. Partnerszerződéseink teljesen rugalmasak, így biztosan minden igényükre tudunk megfelelő megoldást találni.

Hívjon most!