Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Aluprof MB45 hőhidas nyílászáró

Tűzgátló Ajtó Specialista Kft

MB-45 Hőhidas ajtó- és ablakrendszerek

Aluprof MB45 hőhidas nyílászáró

Az MB-45 egy korszerű alumínium rendszer, amely hőszigetelést nem igénylő kültéri és beltéri építési beépítések kivitelezéséhez használható. pl. különböző típusú válaszfalak, ablakok, ajtók, ezen belül kézi illetve automatikusan működtethető tolóajtók, lengőajtók, szélfogók, vitrinek, pénztárfülkék, vitrinek és térkonstrukciók kivitelezésére alkalmas.

tuzgatlo-ajto-specialista-aluprof-MB-45

Az ablak profildarabok szerkezetének beépítési mélysége: 45 mm (tok), 54 mm (szárny), az ajtóké pedig: 45 mm és 45 mm. A tok és a szárny profildarab értékei kívülről – az ablak esetében – a bezárt állapotban egysíkú hatást keltenek, míg az ajtó esetében a szárny és a tok összesimuló felület hatását keltik. A profilok alakjának köszönhetően karcsú és ellenálló ablak illetve ajtó szerkezetek hozhatók létre.

Az MB-45 rendszer fontos tulajdonsága a profilok, többek között a tokok, a szárnyak és a hevederek hajlíthatósága, ami különböző ívek és íves konstrukciók kialakítását teszi lehetővé.

A hézagmentességet speciális szintetikus EPDM kaucsuk tömítések biztosítják, amelyek a sok éves használat során garantáltan ellenállnak az öregedés folyamatának.

A rendszer jellemző tulajdonsága az MB-45D, MB-45F, MB-45FD, MB-60 és az MB-70 ajtó – ablak rendszerek közötti szoros kapcsolat. A rendszer érdekességét és univerzalitását növeli a sokféle megoldási lehetőség, a különböző konstrukciós részletek esetében pl. az alsó ajtószárny hézagmentessége, a toló és a lengőajtók hézagmentessége, az üveglécek alakja, az ajtóküszöbök alakja és magassága. Ezzel a rendszerrel szintén összefüggésben van a vájolt ajtók MB-45S szerkezete.

A rendszer az ablakszárnyakban 2 – 35 mm vastagságú üveg, fix ablakokban illetve ajtószárnyakban 2 – 26 mm vastagságú üvegek használatát teszi lehetővé.

Az MB-45 rendszer alapján Sa, S200 osztályú MB-45D füstzáró ajtókat is lehet építeni.

További képek:

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot

Hívjon most!