Tűzgátló Ajtó Specialista

Tűzgátló ajtó, nyílászáró - Tűzgátló Ajtó Specialista Kft.

Tűzgátló ajtó, nyílászáró - Tűzgátló Ajtó Specialista Kft.

Igazi olasz design biztonsági és tűzgátló ajtó

Tűzgátló Ajtó Specialista Kft

Dierre tűzgátló acélajtók, acél nyílászárók forgalmazása és beépítése húsz év kereskedelmi és beépítési tapasztalattal. Lehet ingatlana tűz- és vagyonbiztonságban úgy, hogy esztétikus mégis tökéletesen megbízható és biztonságos nyílászárók, acél ajtók védik otthonát.

Dierre bel és kültéri acél ajtók forgalmazása és beépítése

Minden Dierre biztonsági ajtó mindenekelőtt védelmet nyújt mindenfajta behatolás ellen. Ez az élvonalbeli és kitesztelet technológiák és biztonsági eszközök kombinációjából, rendszeréből fakad.

A biztonsági ajtó felülete, azaz az ajtó test tetszés szerint “felöltözhető”, hogy harmonizáljon a környező környezettel és tükrözze az Ön, vállalkozása környezeti igényeit. Minden igény és életstílus színekben és mintákban kifejezhető, az esszenciák és a dekorációk ezrei közül választhat számtalan burkolat lehetőségeket.

Dierre, olasz design minőség és stílus

Dierre biztonsági ajtó

Amikor 1975-ben a De Robertis testvérek megalapították a Dierre-t, arról álmodoztak, hogy életet adnak egy olyan védjegynek, amely két alapvető értéket képvisel: a családot és az otthont .
Ma a Dierre elkötelezettséggel és szenvedéllyel újítja meg ezeket az értékeket, világelsővé válik a biztonsági ajtók gyártásában és Olaszországban a belső ajtók, valamint a külső ajtók és ablakok területén.

Dierre biztonsági ajtó

Dierre IDRA EI60 és EI120 tűzgátló acélajtó

Design, biztonság, tűzgátlás

ndydjdjryjtsrjy dyycnyd

Dierre Split tűzgátló biztonsági ajtó

Dierre Split forgatható EI60 és EI120 tűzgátló acélajtó

Design, biztonság, tűzgátlás

ndydjdjryjtsrjy dyycnyd

Miért válassza a Dierre által kínált biztonsági, tűzgátló ajtókat

A Dierre ajtók 3., 4. és 5. osztályú nemzetközi betörésbiztos tanúsítvánnyal rendelkeznek. A besorolás mellett további minősítéssel rendelkeznek: az IFT Rosenheim, egy nemzetközi szinten elismert, független német testület által kiállított műszaki garancia, amely elemzéseket, teszteket és kutatási tevékenységeket végez.

Zárainkkal és innovatív megoldásainkkal növelni tudtuk a védelmi szintet, miközben az ajtó változatlan marad. Választhat mechanikus és elektronikus zárak között, és élvezheti az ajtó kulcs nélküli kinyitásának praktikumát.

A Dierre ajtóknál nagy figyelmet fordítunk a részletekre: a keretet, a zsanérokat, a fogantyúkat és a csavarokat úgy tervezték, hogy garantálják a legjobb teljesítményt. A keret úgy van felépítve, hogy egyetlen egyedi blokkot alkosson az ajtólappal. 

Hőszigetelés, hőtörés, valamint víz- és szélállóság

A hőszigetelés, legfeljebb 0,6 W / m2K, télen kevesebb hőeloszlást garantál, nyáron pedig tartja a belső hőmérsékletet. Az ajtók nagy teljesítményű szabadalmaztatott szigetelőszerkezettel rendelkeznek. Úgy készítjük el az ajtóinkat, hogy azok ellenállnak és a az erős szélnyomásnak is. 

A PVC váznak köszönhetően, valamint a hőszóródások blokkolása lehetővé teszi a kondenzációs problémák  megoldását. Ezzel elkerülhető a penész kialakulása és a festék károsodása a szerkezeti részeken.

A Dierre biztonsági ajtókat olyan részletekkel és részleteséggel tervezték, amelyek lehetővé teszik a valódi zajvédelem kialakítását. Az innovatív szabadalmaztatott szerkezete, a váztömítés, a küszöb, és az egyéb technikai újítások lehetővé teszik az U-érték elérését 46 dB-ig.

A Dierre technológia lehetővé teszi tűzvédelmi biztonsági ajtók létrehozását, amelyek képesek kizárni a füstöt és lángot. A Dierre ajtók megfelelnek az UNI EN 1634 előírás szigorú szabványainak, és különböző tűzállósági idővel készülhetnek, amelyek 30 és 90 perc között mozognak, hogy tűz esetén is biztonságot nyújtsanak. MABISZ és ÉMI engedélyel rendelkeznek.

A Dierre ajtók garantálják a technológiailag innovatív termékeket anélkül, hogy feladnák a testreszabást és a részletek gondozását. Prototípusokat tervezünk és azokat kifinomult ipari technológiákkal belsőleg gyártjuk. Minden megerősített ajtót teljesen Dierre gyárt: zárak, zsanérok, kulcsok, fogantyúk, minden részlet a miénk.

Miután megvásárolta az ajtót, a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. szakértői garantálják a megfelelő szakszervíz ellátást és karbantartást.

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben rendelkezik elektronikus anyaggal a kérdésével kapcsolatban - pl.: műszaki rajz ajtó nyílásokról - kérjük azt itt csatolja.

Call Now ButtonHívjon most!