Dierre tűzgátló acélajtók

Igazi olasz design biztonsági és tűzgátló ajtó

Dierre tűzgátló acélajtók, acél nyílászárók forgalmazása és beépítése húsz év kereskedelmi és beépítési tapasztalattal. Lehet ingatlana tűz- és vagyonbiztonságban úgy, hogy esztétikus mégis tökéletesen megbízható és biztonságos nyílászárók, acél ajtók védik otthonát.

Dierre bel és kültéri acél ajtók forgalmazása és beépítése

Minden Dierre biztonsági ajtó mindenekelőtt védelmet nyújt mindenfajta behatolás ellen. Ez az élvonalbeli és kitesztelet technológiák és biztonsági eszközök kombinációjából, rendszeréből fakad.

A biztonsági ajtó felülete, azaz az ajtó test tetszés szerint “felöltözhető”, hogy harmonizáljon a környező környezettel és tükrözze az Ön, vállalkozása környezeti igényeit. Minden igény és életstílus színekben és mintákban kifejezhető, az esszenciák és a dekorációk ezrei közül választhat számtalan burkolat lehetőségeket.

Dierre, olasz design minőség és stílus

Dierre biztonsági ajtó

Amikor 1975-ben a De Robertis testvérek megalapították a Dierre-t, arról álmodoztak, hogy életet adnak egy olyan védjegynek, amely két alapvető értéket képvisel: a családot és az otthont .
Ma a Dierre elkötelezettséggel és szenvedéllyel újítja meg ezeket az értékeket, világelsővé válik a biztonsági ajtók gyártásában és Olaszországban a belső ajtók, valamint a külső ajtók és ablakok területén.

Miért válassza a Dierre által kínált biztonsági, tűzgátló ajtókat

Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük amennyiben bármilyen kérdése van, vegye fel szakértő munkatársainkkal a kaplcsolatot.

Cím

Érd, Rekettye u. 23/B, 2030

Telefon

+36302266054

Email

Info@tuzgatloajtospecialista.hu

Üzenet küldés

Hívjon most!