Tűzgátló nyílászárók

Tűzgátló nyílászárók, vagyonvédelmi nyílászárók, acél és alumínium biztonsági kül- és beltéri ajtók

A Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. több mint húsz év tapasztalatával gyárt és forgalmaz első sorban tűzgátló ajtókat és nyílászárókat, melyeket magasan képzett és a megfelelő szakvizsgával rendelkező szakembereink beépítési garanciával be is építenek az Ön ingatlanába.

Tűzgátló és vagyonvédelmi termékkínálatunk

01.

Aluprof tűzgátló termékek

Aluprof
Ezek a megoldások ablakfal, illetve ajtós rendszer választékát kínálják, mely tipikus “ragasztott összeszerelésű” függönyfal rendszer megoldássá bővül.

Ezen rendszerek tűzálló teljesítménye az adott projekt követelményeitől függően több osztályban is rendelkezésre áll, az alacsony, EI 30-tól (30 perc) egészen a 90-as EI osztályig (1,5 óra) a függőleges szerelvények esetében, a tetőüvegezés esetében pedig eléri a REI30 / RE30 osztályt.

02 .

Alumínium tűzgátló nyílászáró és üvegfal

Az Aluprof által kínált rendszerek széles választéka az épületek “tűzvédelmi zónáiért” felelős változatos szerkezeti elemeket tesz lehetővé, és az épületben tartózkodók evakuációjához megfelelő feltételeket biztosít.

Az alumínium tűzgátló nyílászáró egyik legfontosabb előnye a rendkívüli stabilitás. Mivel az alumínium rideg, merev anyag, így az alumínium nyílászáró gyakorlatilag örök életű. Az alumínium nem rozsdásodik, nem deformálódik, könnyű, a nap sugarai sem fognak rajta, semminemű utólagos kezelést nem igényel.

Az alumínium nyílászáró másik nagy előnye, hogy bármilyen RAL színben megrendelhető!

03.

Dierre tűzgátló acélajtók

Dierre tűzgátló acélajtók
Igazi olasz design biztonsági és tűzgátló ajtók

Minden Dierre biztonsági ajtó mindenekelőtt védelmet nyújt mindenfajta behatolás ellen. Ez az élvonalbeli és kitesztelet technológiák és biztonsági eszközök kombinációjából, rendszeréből fakad.

A biztonsági ajtó felülete, azaz az ajtó test tetszés szerint “felöltözhető”, hogy harmonizáljon a környező környezettel és tükrözze az Ön, vállalkozása környezeti igényeit. Minden igény és életstílus színekben és mintákban kifejezhető, az esszenciák és a dekorációk ezrei közül választhat számtalan burkolat lehetőségeket.

04 .

EI30 - EI60 fa tűzgátló ajtó

Közintézményekben, munkaterületeken sok esetben előírás a tűzgátló ajtó, tűzgátló nyílászáró használata.

A fa tűzgátló ajtó – EI30 illetve EI60 jelöléssel – nem csak esztétikailag emeli ingatlanja hangulatát, de tűzgátló funkcióját tekintve vagyon és tűzbiztonságot is jelent.

A gyártók és a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. számos ilyen terméket kínál, jellemzően EI30 és EI60 minősítéssel, ami azt jelenti, hogy ezek a fa tűzgátló nyílászárók, 30 illetve 60 percig képesek egy keletkezett tüzet meggátolni abban, hogy tovább terjedjen. 

05.

RWA hő és füstelvezető rendszerek

Az épület állagának megóvására, a munkakörnyezet temperálására a hő- és füstelvezetők költséghatékony megoldást jelentenek mind ipari, mind kereskedelmi, mind pedig irodai környezetben.

A hőelvezető és füstelvezető RWA rendszer tulajdonsága, hogy komplex, és nemcsak a tűz, hanem annak káros hatásainak megakadályozására törekszik. A képződő hő miatt egy tűzesetben ott is keletkezhetnek súlyos károk, ahol a lángok például fel sem lobbantak. Egy zárt, szellőzés nélküli térben óriási hő keletkezik rövid idő alatt: vajon minden ellenáll neki? Ráadásul a tűzesetek igazán súlyos velejárója a füst (és az égéstermékek általában). Az épülettüzek során a halálesetek 80%-át is ez okozza, hiszen csökkenti a látási viszonyokat, és mérgező.

06 .

Ipari acélajtók

A tűzvédelem és a vagyonbiztonság ma már nem csak elvárt , de sok esetbenkötelezőelem is az ingatlanokban.

Az ipari acél ajtók tereket és embereket kötnek össze vagy éppenséggel ha szükséges választanak el. Biztonságot és védettséget adnak úgy, hogy garantálják a tökéletes átjárhatóságot is.

A hőszigetelt ipari acélajtó elsősorban olyan ipari környezetben használható, ahol a tűzgátlás nem követelmény, de az ajtó olyan igénybevételnek van kitéve, amely megköveteli a tartósságot, a masszív kivitelt, de jól záródik, több nyitásirányú, igény szerint üvegezhető. 

A RAL színskála szinte minden színében megrendelhető, az esztétikai igényeknek megfelelő, jól záródó ipari ajtók nem csak a biztonságot fokozzák, de a munkahelyi környezetet is esztétikussá teszik.

A gyártók és a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. számos ilyen terméket kínál, jellemzően EI30 és EI60 minősítéssel, ami azt jelenti, hogy ezek a fa tűzgátló nyílászárók, 30 illetve 60 percig képesek egy keletkezett tüzet meggátolni abban, hogy tovább terjedjen. 

07.

Tűz és füstgátló automata függönyök, füstkötények

Egyedülálló fejlesztés, mely nagymértékben megkönnyíti az építészek és az ingatlanfejlesztők dolgát.

Népszerűsége növekedésével egyre nagyobb teret nyer a tűzvédelemi tervezés során alkalmazott tűzgátló és füstgátló függönyök családja. Köszönhető az egyszerűségének, kis helyigényének, automata csukódásának, könnyű anyagból készült szerkezetének, egyszerű szerelésének, nagy választékának. A függönyök mérete minden képzeletet felülmúl, lehetőség adódik akár egész, kötelezően előírt tűzszakasz határokon alkalmazott, tűzgátló falak helyettesítésére. Ebben az esetben a légteret nem kell elválasztani.

Leggyakrabban alkalmazott EI30, EI90 tűzállósági követelménynek megfelelő tűzgátló függönyt eddig csak sprinkler rendszerrel lehetett alkalmazni, vizes locsolással. Ezt a körülményes megoldást kiküszöböltük a Hubtor tűzgátló függönnyel, mely alkalmas a napi néhány nyitásra is! Nem igényel vízhűtést! 

08 .

Robbanásbiztos egy és kétszárnyú nyílókapuk

Vegyi üzemek, üzemanyag feldolgozó létesítmények egyéb robbanás veszélynek kitett épületek biztonságát szolgáló acél szerkezetű nyílászárók.

Termék leírás:

  • Tűzgátlási határérték akár EI90-EI180
  • nagyfokú robbanás biztonság
  • tömör illetve üvegezett változatban is készül.
  • alapstruktúra 100x100x8mm zártszelvény szerkezet
  • külső lemezburkolat 5mm-es
  • belső lemezburkolat 3mm-es
  • tokszerkezet hajlított lemezből ( tanulmány elkészítése a
    helyszíni fogadószerkezet, és rajzok alapján )
09.

Tűzgátló biztonsági bejárati ajtók

Tűzgátló biztonsági bejárati ajtók leírása
Acél szerkezetű fa vagy fém borítású tűzgátló biztonsági bejárati ajtók.

A  biztonsági bejárati ajtó szerkezetek különböző típusait,  biztonsági besorolásuk, kül- vagy beltérben történő elhelyezésük, valamint alaki és felületi megjelenésük határozza meg.

A VULCANO-Firecut biztonsági bejárati ajtó nem csak a betörés, de a tűz elleni védelem szempontjából is az egyik leggyakrabban előforduló termék, akár az egyéni, akár a közösségi építkezések során.

10 .

Tűzgátló revíziós ajtók

A revíziós ajtók alumínium keretből, 12,5 (EI30) illetve és 25,0 mm (F90/120) vastag GKF gipszkarton betétből és két önzáró zárelemből állnak.

A revíziós ajtók mindkét kerete négy darab alumínium keretrészből speciális hegesztéssel van összeállítva. A revíziós ajtók biztonsági lánccal vannak ellátva. Az esetleges sérülés elkerülése érdekében a láncokat minden kinyitás után újra vissza kell akasztani.

A keret és az ajtó között 1,5 mm hézag van, amelyet hőre duzzadó szigetelés tölt ki.

11.

Tűzgátló nyíló és tolókapuk

Tűzgátló nyíló és tolókapuk
A tűzgátló tolókapu általában nyitvatartott szerkezet, és a tűz hatására záródik be. Tűzgátló hatásukat akkor fejthetik ki, ha baj esetén zárva vannak, ezért a kapuk szabad záródását semmi sem akadályozhatja.

A gyakori működtetésük a nagy méretük, tömegük, kézi működtetésük és szerkezeti kialakításuk miatt nem javasolt. A tűzgátló tolókapuk egy- vagy kétszárnyú kivitelben készülnek, 30, 60 és 90 perc tűzállósági határértékkel.

12 .

Egyedi gyártás és beépítés

Egyedi gyártás és beépítés
Bízza tűzbiztonsági nyílászárót a több mint 20 év gyártói, forgalmazói és beépítési tapasztalattal rendelkező Vállalkozásunkra!

A Tűzgátló Ajtó Specialista Kft, biztonsági és tűzgátló ajtók forgalalmazásával gyártásával, szerelésével és karbantartásával foglalkozik.

Egyedi gyártást is vállalunk, gyártási és beépítési garanciával. Kizárólag megfelelő szakvizsgával rendelkező munkatársaink tapasztalata Önnek is garancia a minőségre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjük amennyiben bármilyen kérdése van, vegye fel szakértő munkatársainkkal a kaplcsolatot.

Cím

Érd, Rekettye u. 23/B, 2030

Telefon

+36302266054

Email

Info@tuzgatloajtospecialista.hu

Üzenet küldés

Hívjon most!