Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Club beltéri tároló acélajtó

Könnyen utólag is beszerelhető beltéri tároló acélajtó első sorban tároló helyiségek hatékony védelmére.

A Diere Club beltéri tároló acél ajtó ár-érték arányban optimálisan biztosít elegáns és igényes megoldást pincék, raktárak és egyéb tároló helységek zárására. A Dierre név a legolcsóbb modell esetében is garancia a minőségre, a hosszanti bordákkal megerősített fém ajtószárny galvanizált felületű, így kültéri beépítésnél is garantált a hosszú élettartam, a felsőbb kategóriájú Polilux beltéri acélajtó esetében is megismert forgatható ajtószárny itt is visszaköszön, így a nyitásirány beépítést követően is játszi könnyedséggel változtatható. Mivel a tároló helyiségek esetében fontos szempont a megfelelő szellőztetés, ezért a Diere Club beltéri tároló ajtót alul is felül is átlátást gátló rostélyok díszítik. Hogy Ön biztonságban tudhassa értékeit, az ajtót három robosztus keresztmerevítővel látták el, a nyitásbiztonságért pedig megerősített PZ zártest felelős.

Javasolt felhasználási területek: feljárók, pincék, spájzok, kamrák, és egyéb tároló helyiségek

  • Egyszárnyú kivitel
  • Galvanizált felület
  • Egyhéjú ajtószárny
  • Falsíkra szerelhető acél sarokkal
  • Biztonsági P2 zártest
  • Címkézhető zártest
  • Acélbéléses kompozit kilincsgarnitúra
  • Szellőzőnyílás
  • Horganyzott fémlemezből készül így biztosított a rozsdásodás mentesség
  • Az ajtó nyitás iránya beépítés után is megfeordítható
Diere Club tűzgátló acélajtó

Praktikus megoldás a Diere Club beltéri tároló acélajtó pincékhez vagy tároló helyiségekhez, kereskedelmi és magán ingatlanok tereinek védelmére. A már elégedett vásárlóink nagyra értékelik praktikussága miatt a szabványos szellőző nyílásokkal ellátott egyetlen fémlemez szerkezetéért és a fém megerősítő keresztrudakért, amelyek merevséget és könnyű nyitást és csukást biztosítanak az ajtónak.

A “szellőzőnyílások” biztosítják a levegő cseréjét az általában zárt helyiségekben. A praktikus megfordíthatóságnak köszönhetően univerzális, köszönhetően a keret beépítése után választható nyílásirány választásnak, a három oldalas keret falazható vagy dűbelezhető, a keret tömítéssel és tömítés nélkül is választható.

Kérdései vannak, nem biztos abban, hogy ez a megfelelő beltéri acélajtó választás?

Kérje szakértő ügyfélszolgálatunk segítségét, akár írásban akár telefonon. Hétközben 8 és 17 óra között, illetve szombaton 8 és 13 óra között állunk rendelkezésére. Minden esetben meghallgatjuk és szakmai tanáccsal látjuk el Önt, mielőtt árajánlatot tennénk. Ne feledje! A Tűzgáló Ajtó Specialista Kft. nem csak  tűzgátló, beltéri acél ajtók forgalmazásával foglalkozik, hanem azok beépítését is vállalja képzett és szakvizsgázott szakembereink, gyors, precíz és minden esetben a garanciális munkát garantálják.

Hívjon most!