Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

— Stílusosan az ipari környezetben

Ipari acélajtó

A hőszigetelt ipari acélajtó elsősorban olyan ipari környezetben használható, ahol a tűzgátlás nem követelmény, de az ajtó olyan igénybevételnek van kitéve, amely megköveteli a tartósságot, a masszív kivitelt, de jól záródik, több nyitásirányú, igény szerint üvegezhető. 

A RAL színskála szinte minden színében megrendelhető, az esztétikai igényeknek megfelelő, jól záródó ipari ajtók nem csak a biztonságot fokozzák, de a munkahelyi környezetet is esztétikussá teszik.

A Tűzgátlóajtó Specialista Kft. három ipari acélajtó típust ajánl szíves figyelmükbe széles kínálatából

A Diere Club beltéri tároló acél ajtó ár-érték arányban optimálisan biztosít elegáns és igényes megoldást pincék, raktárak és egyéb tároló helységek zárására. A Dierre név a legolcsóbb modell esetében is garancia a minőségre, a hosszanti bordákkal megerősített fém ajtószárny galvanizált felületű, így kültéri beépítésnél is garantált a hosszú élettartam, a felsőbb kategóriájú Polilux beltéri acélajtó esetében is megismert forgatható ajtószárny itt is visszaköszön, így a nyitásirány beépítést követően is játszi könnyedséggel változtatható.

Az Dierre Multipla a tökéletes hőszigetelt ipari acélajtó.

Stabil acél saroktok és ajtólap jellemzi. A lapszerkezete hőszigetelő kőzetgyapot betét. Az acél ajtólap szigetelése tovább fokozható olyan kiegészítőkkel, mint a lapba süllyedő automata, valamint a fix gumis küszöbök, és az önzáró rugós pántok. Az acél ajtólap természetesen elérhető számtalan üvegezési opcióval is. A termék szinte azonos a hasonló megjelenésű Idra tűzgátló ajtó kivitelével, de tűzgátlási határérték nélkül.

A Poliluxnak sikerült egyesíti olyan, eddig egymást szinte kizáró erényeket, mint minőség, magas műszaki tartalom és legkedvezőbb árfekvés és ezzel a piacon megtalálni azt a bizonyos rést, mely az abszolút sikerhez nélkülözhetetlen.

Pontos piackutatásnak köszönhetően a Polilux garantáltan kiszolgálja az Ön mindenkori, egy kedvező árfekvésű multifunkciós ajtóval szemben támasztott igényeit, hiszen az ajtó megtervezése a  felhasználói igények hajszálpontos ismeretében történt.

Hívjon most!