Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Teleszkópos tűzgátló tolókapu

Teleszkópos tűzgátló tolókapu helytakarékos, elegáns és funkcionális. 

A teleszkópos  tűzgátló tolókapu különleges felülete és milliméter pontos kidolgozása által kiemelkedik a többi közül. Az egyszerű, funkcionális forma és a precíz kidolgozás lehetővé teszi innovatív elképzelések megvalósítását: pl.: kórházakban, az iparban, nagyobb rendezvénytermekben. De szinte minden épületben használható. Jellemzően nyitott állapotú és tűz észlelése esetén automatikusan záródik. Természetesen vagyonbiztonsági célokat is szolgál.

Nagyméretű nyílások tűzgátló lezárásához tolókapuk beépítése válhat szükségessé, főleg ipari létesítményekben, mélygarázsokban, raktárakban, áruházakban, csarnokokban. Kétszárnyú kivitellel akár 20-30 méter széles nyílás lezárására is alkalmasak lehetnek.

Felszerelhetők igény és adottság szerint:

  • falra (szemöldökre)
  • födémre
  • födémre, függesztett kivitelben
tuzgatlo-ajto-specialista-Teleszkópos tűzgátló tolókapu2

A személyi közlekedést átjáró ajtó beépítésével lehet biztosítani.

A tűzgátló tolókapuk üzem szerűen zárt vagy nyitott állapotban kell, hogy legyenek. Napi egy-két nyitásnál több nem ajánlott. A kapulap biztonságos nyitva tartását a tartozékként szerelt elektromágnes biztosítja, amely külső jel (tűzjelző rendszer, billenő kapcsoló) hatására engedi záródni a kaput, ezzel a súlymotor működésbe lép.

Kérdése merült fel?

Észrevételeivel, kérdéseivel bátran keressen fel minket.
Szakértő kollégáink várják hívását!

Jellemzők:

  • 74 mm-es lapvastagság
  • 2-5 szárnyú kivitel
  • üvegkivágási formák
  • elektromos és mechanikus irányítás
  • különböző kilincsek
  • felületek: standard (horganyzott), alapozott,
  • tűzgátlós: EI30, EI90

Teleszkópos tűzgátló ajtó beépítés

Ahogy minden tűzgátló technológiai eszköz beépítése, a teleszkópos tűzgátló tolókapu is csak akkor éri el a megfelelő hatásfokot, nyújt megfelelő tűzbiztonságot és biztonságtechnikailag is csak akkor megfelelő, ha azt megfelelő szakvizsgával rendelkező szakemberek építik be! 

A tűzgátló Ajtó Specialista Kft. minden gyártással és beszereléssel foglalkozó szakembere rendelketzik a megfelelő szakvizsgákkal. Ezzel biztosítjuk, hogy már a gyártási folyamattól kezdve minden ÉMI előírásnak és engedélynek megfeleljenek termékeink.

A beépítés során folyamatosan ellenőrizzük a technológiai sorrendek és előírások betartását, minőségbiztosítási rendszerünk eredményeként tartós gyártói és beépítési garanciát tudunk biztosítani minden egyes tűzgátló teleszkópos tolókapu beszerelése után.

Kérjük amennyiben felkeltettük érdeklődését vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, ahol telefonon, írásban és személyesen is részletekbe menő felvilágosítással szolgálnak értékesítési és műszaki szakembereink.

További képek:

Hívjon most!