Tűzgátló nyílászárók

Tűzgátló lakásbejárati ajtók

Tűzgátló lakásbejárati ajtók

Tűzgátló lakásbejárati ajtók

Az otthonunk az a hely, ahol igazán önmagunk lehetünk, ahol megnyugodhatunk, feltöltődhetünk, szeretteinkkel minőségi időt tölthetünk. De a színtere a vagyontárgyainknak, mindennapi használati eszközeinknek is. A bejárati ajtó, minden esetben védelmet nyújt, jelzi, hogy továbblépni, csak engedéllyel szabad. Nem mindegy azonban, hogy a bejárati ajtó csak látszatra véd, vagy ténylegesen. És abban is különbséget kell tenni bejárati ajtó, és bejárati ajtó között, hogy csak betörés ellen véd- e, vagy az esetlegesen bekövetkező környezeti károk, például tűzeset ellen is.

Esztétikus, bárhová beilleszthető

A VULCANO-Firecut biztonsági  tűzgátló lakásbejárati ajtók, acél szerkezetű fa vagy fém borítású tűzgátló biztonsági bejárati ajtók. Típusait biztonsági besorolásuk valamint funkciójuk, azaz, kül- vagy beltérben történő elhelyezésük, alaki és felületi megjelenésük határozza meg. A VULCANO-Firecut biztonsági tűzgátló lakás bejárati ajtó, kiváló választás, nem csak betörés megelőzésére, hanem a tűz elleni védekezésre is. Esztétikus, kifejezetten szép megjelenésük miatt, nagyszerű lakásokba, irodákba, üzletekbe, szállodákba, éttermekbe, vagy bármilyen egyéb középületbe.

Maximálisan biztonságos

VULCANO FIRECUT tűzgátló biztonsági bejárati ajtó, egyszárnyú kivitelben kapható EI30 tűzállósággal, ami 30 perces védelmet nyújt, tűz és füst ellen. A biztonságot a három oldalon körbefutó acél saroktok, a megerősített biztonsági zár, a tizenegy zárási pont, és a betörésbiztos kilincsgarnitúra biztosítja. VULCANO FIRECUT tűzgátló biztonsági bejárati ajtó MABISZ – ÉMI minősítéssel rendelkezik.

A tűzálló ajtóink minden szabályzati követelménynek megfelelnek, mindezek mellett stílusosak és biztonságosak. Kérje szakértő kollégáink segítségét a választásban!