Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

FA tűzgátló ajtók és nyílászárók

Fa tűzgátló nyílászárók: EI30 és EI60 szoba bejárati ajtó, lépcsőházi fa tűzgátló nyílászárók.

Fa tűzgátló nyílászárók: EI30 és EI60 szoba bejárati ajtó, lépcsőházi fa tűzgátló nyílászárók.

A műanyag, vagy fémből készült nyílászárók, lakásokban történő felhasználása, csak az utóbbi néhány évtizedben lett nagyon elterjedt. Előtte, időtlen időkig faajtók, és faablakok voltak a megszokottak, elfogadottak. Ezért, még ma is sokan vannak, akik igénylik a régi jól bevált anyagokból készült nyílászárókat, amelyek visszahozzák a természet közelségét a belső terekbe, de a biztonságot is a legmagasabb szinten szeretnék megkapni. Nem csak az életvédelemben, hanem a vagyon védelmében is. Ez az igény hívta életre a fa tűzgátló nyílászárók megjelenését, amelyek lehetnek lépcsőházi fa tűzgátló nyílászárók vagy lehet akár egy szoba bejárati ajtó is.

Sok esetben már előírás a biztonság

A fa tűzgátló nyílászárók szigetelése és anyaga úgy került kialakításra, hogy a garantált ideig védik a tűz és füst továbbterjedésétől a környező helyiségeket, a benne tartózkodó embereket, használati és vagyontárgyakat.  Egy fa tűzgátló szoba bejárati ajtó 30-vagy 60 percig képes meggátolni a tűz továbbterjedését. Ennek jelölése az EI30 és EI60 kód. Üdvös dolog, hogy ma már közintézményekben, munkaterületeken sok esetben előírás a tűzgátló ajtó, tűzgátló nyílászáró használata. Nem kell lemondani az esztétikumról sem, hiszen a fa tűzgátló nyílászárók készülhetnek acél tokkal és CPL Linea felületekkel is. Az sima furnér felületű szerkezetektől az intarziás mart, illetve a rátét díszítéses megoldásokig, a széles választékból minden igényt kielégítő, bárhová beilleszthető nyílászárók közül mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet.

Egyedi megrendelés

Egyedi megrendelésre, és méretre is készítünk tűzgátló ajtó megoldásokat az ügyfeleink kérésére. Kiváló szakértő csapatunk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az ajtógyártás és helyszíni beszerelés területén. A lakossági igények kiszolgálása mellett társasházak, lakóparkok vagy közintézmények projektjeit is vállaljuk. A tűzgátló ajtók gyártását és beépítését rövid határidővel vállaljuk.

Hívjon most!