Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Tűzgátló ablakok az építészetben

A tűzgátló ablakok ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a biztonságra való törekvés egyre inkább elemi igényként jelenik meg, az építkezések, felújítások során. Éppen ezért a tűzgátló ablakok beépíthetők akár középületekbe, akár lakóépületekbe egyaránt. Kiválóan illeszkednek beltérbe, és kültérbe is. Jogosan merült fel az az igény, hogy a tűzgátló ajtók mellett tűzgátló ablakok is készüljenek, hiszen egy esetleges tűz kitörésekor az igazi biztonság, csak akkor lehetséges, ha minden nyílászáró meggátolja a lángnyelvek elterjedését. Kijelenthetjük, hogy egy olyan épület, ahol a tűzgátló ajtók mellett tűzgátló ablakok is vannak, életmentő lehet szélsőséges helyzetekben.

Valódi biztonságot jelent

 Első hallásra furcsának  szokatlannak tűnhet a  tűzgátló ablakok, vagy ajtó beépítése bármilyen ingatlanba, de érdemes tudni, hogy ezek a nyílászárók megakadályozzák a tűz terjedését,korlátozzák, a tűz és a füst terjedését az épület más helyiségeibe és zónáiba, illetve nem engedik átterjedni más területekre. A tűzgátló ablakok alkalmazása lehetővé teszik az épületben tartózkodók evakuálását a hősugárzás szintjének korlátozása által, valamint, megkönnyítik a tűzoltó csapatok munkáját, a mentési folyamat során.

Fél órától, másfél óráig

A tűzgátló ablakok típustól függően védelmet nyújtanak, 30, 60, vagy 90 percig. Ennek jelölése az EI30, EI60, és EI90 kódokkal történik. A tűzgátló ablakok stílusosak, bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthetőek, kaphatóak mind nyíló, mind fix kivitelben is. A tűzgátló ablakok minden szabványnak teljes mértékben, megfelelnek.

Tűzgátló Ajtó Specialista

 Cégünk egész évben tartó akció keretében biztonsági tűzgátló ajtó, biztonsági ajtó, tűzgátló ajtó kínálatát értékesíti kedvezményesen. Természetesen minden akciós termékünk is megfelel a magyarországi előírásoknak és garanciális feltételeknek.

Hívjon most!