Dierre ajtók

Tűzgátló lakásbejárati ajtók középmagas társasházakban

Tűzgátló lakásbejárati ajtók

Tűzgátló lakásbejárati ajtók középmagas társasházakban

Tűzesetek, sajnos nap, mint nap történnek körülöttünk. Tragédiát, sokszor nem csak a gondatlanság okozhat, hanem a tűzvédelmi előírások figyelmen kívül hagyása is. A védelem egyik hatékony eszköze lehet a tűzgátló ajtó felszerelése. Olyannyira, hogy az Országos Tűzvédelmi Szabályzat, ma már előírja, 3. emelet felett lévő ingatlanokra, a tűzgátló lakásbejárati ajtók beszerelését a középmagas társasházakban is. A jelenlegi, korábbinál szigorúbb szabályozás szerint, ha valaki a tűzgátló ajtó beszerelését elmulasztja, nem kap használatba vételi engedélyt az ingatlanra, amíg nem pótolja azt.

Válasz egy piaci résre-tűzgátló bejárati ajtó

A tűzgátló ajtó, egy passzív tűzvédelmi építési termék, amely a helyiségek közötti közlekedést biztosítja megfelelő tűvédelmi osztállyal és tűzállósági határértékkel. A tűzgátló ajtó, tűz keletkezése esetén, megakadályozza a tűz átterjedését az általa elválasztott térrész egyik oldaláról a másikra.

Dierre Idra tűzgátló acélajtó

A legjobb anyagokból, a legprecízebb kivitelezéssel, a legnagyobb biztonságért

Minden tűzgátló ajtónk, Dierre szabadalmaztatott anyagokból készül, dupla fedőlappal, amelynek köszönhetően a tűzgátló ajtók magasabb szintű biztonságot garantálnak. A biztonság technikai védelmen túl, tűzgátló ajtóink biztosítják, a hő- és hangszigetelést, valamint, megfelelnek a magas esztétikai követelményeknek is. Kiváló szakembereink, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, az ajtógyártás és helyszíni beszerelés területén. A kivitelezés során csak akkreditált laboratórium által minősített tűzgátló ajtó építhető be.  Minden termékünk rendelkezik, a szükséges engedélyekkel, akkreditációkkal.

Dierre Vulcano Firecut tűzgátló bejárati ajtó- a költséghatékony megoldás

A Dierre Vulcano Firecut tűzgátló bejárati ajtó, költséghatékonyan, fúrás-faragás, és fárasztó utómunkálatok nélkül, azonnal beépíthető. Mert a Dierre Vulcano Firecut tűzgátló bejárati ajtó 1000×2100 mm-es, így megfelel az MSZ magyar szabvány méretnek. Acél tokszerkezettel rendelkezik, de a tűzgátló ajtó lapja mogyoró színű, valódi faburkolattal.  A Dierre Vulcano Firecut tűzgátló bejárati ajtó léghang gátlása 39 dB, az ajtólapba süllyesztett automata küszöbnek köszönhetően. A termék belsőtéri beépítésben került bevizsgálásra, a Magyar ÉMI által. A tűzgátló ajtólap hőszigetelési ellenállása, megfelel a tűzoltóság által kiadott szabályoknak. A bejárati tűzgátló ajtó a kiváló minőségű olasz ATRA trezor záraknak köszönhetően, rendelkezik MABISZ III engedélyekkel is.