Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Szakaszolás tűzgátló toló és nyílókapukkal ipari létesítményekben

A tűzgátló nyíló és tolókapuk beépítése nagyméretű területeken válhat szükségessé, például ipari területeken, mélygarázsokban, raktárakban, áruházakban, csarnokokban. Igényes kivitelüknek köszönhetően, akár nagyobb rendezvényeken, térelválasztásra, és még számos más helyen használható. Kétszárnyú kivitelben ezek a tűzgátló tolókapu rendszerek, akár 10-12 méter nyílás lezárására is alkalmasak.

Igény szerint tűzgátló tolókapu vagy nyíló kapu

Igény, és természetesen adottság szerint, a tűzgátló tolókapu rendszer felszerelhető falra, födémre, illetve födémre függesztett kivitelben.  Kivitele szerint a tűzgátló tolókapu lehet, egyszárnyú, kétszárnyú, azaz, két irányba tolható, és teleszkópos kivitelű, amely két-, vagy többszárnyú, és egy vagy két irányba tolható.

Dierre Idra tűzgátló acélajtó

Szakaszolás tűzgátló toló és nyílókapukkal ipari létesítményekben

A tűzgátló tolókapu eredendően zárt, vagy nyitott állapotban kell, hogy legyen. A kapulap biztonságos nyitva tartását elektromágnes biztosítja, amely tűzjelzés esetén engedi záródni a kaput. 12 m2-nél nagyobb kapuknál megtalálható a DICTAMAT fékrendszer, mely a felgyorsuló tűzgátló kapu megállításában és sebesség szabályozásában vesz rész. A személyi közlekedést átjáró ajtóval lehet biztosítani. Azonban a tűzgátló tolókapu csak akkor nyújt megfelelő tűzbiztonságot, ha azt előírt szakvizsgával rendelkező szakemberek építik be. Szakembereink rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel, szakvizsgákkal.

Igény szerint tűzgátló tolókapu vagy nyíló kapu

 Termékünk, a DIERRE Rolling tűzgátló tolókapu elemekből áll össze, így bármilyen helyszínre nagyon gyorsan kiszállítható, és ott nagyon könnyedén felállítható. Alapszíne, felár nélkül, fehér. A kapu zárásákor fellépő esetleges rongálásoktól, a termékhez alaptartozék, a hidraulikus ütköző, amely védi a tűzgátló kaput.

Igény szerint tűzgátló tolókapu vagy nyíló kapu

A DIERRE Rolling tűzgátló tolókapu felső sín megvezetésű, amely alkalmas falsíkra vagy mennyezetre való felszereléshez. Választható egy, vagy kétszárnyú kivitelben, működése kézi vagy motoros lehet.  Az előírásoknak megfelelően a tűzgátló tolókapu rendelkezik önzáró funkcióval. A tűzgátló kapuba természetesen építhető tűzgátló ajtó. Ilyen esetekben általában a kapu a menekülési útvonalban van. Ekkor igény szerint választhatóak a tűzgátló tolókapuhoz pánik rudazatok is.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Hívjon most!