Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Dierre acél tűzgátló nyílászáró előnyei

A Dierre acél tűzgátló nyílászáró alaposan átgondolt és kidolgozott precíziós mérnöki termékek. Hiszen  biztosítaniuk kell a biztonság technikai védelmet, a hő- és hangszigetelést, meg kell felelni a magas esztétikai követelményeknek.

A Dierre acél és tűzgátló tűzihorganyzott acélajtó

Fontos, hogy a különféle alkatrészekre különös figyelmet fordítva gyártják, meg kell vizsgálni és kiválasztani azokat az anyagokat, amelyekkel elő lehet állítani, a részletek elhanyagolása nélkül. Az ajtó teljes szerkezetének ellenálló anyagokból kell készülnie, amelyek képesek biztosítani az időbeli tartósságot és a jó légzárást a légköri anyagokkal szemben.

Következésképpen a páncélos ajtó kiválasztásakor sem elég, ha kizárólag a saját esztétikai ízlésünk vezérli, hanem számos változót figyelembe kell venni, és mélyreható információkat kell szereznünk arról, hogyan épült fel.

Tűzgátló ajtó specialista Dierre tűzgátló biztonsági ajtó

Miért különböznek a Dierre ajtók a többitől?

Ennek megértéséhez jól meg kell érteni, hogyan áll össze az ajtó. Az első dolog, amit alá kell húzni, hogy a Dierre ajtók melegen horganyzott acélból és fából készülnek, két elem együtt életet ad a tökéletes terméknek.

A horganyzott és nem galvanizált acél a biztonság növelése mellett növeli a termék tartósságát, lehetővé teszi, hogy a krómozás ne rozsdásodjon meg, és csökkenti a sótartalom hatását a tengernek kitett helyeken.

Próbáljunk betörni egy ajtót. A fő szerkezetet a karosszéria adja, összehasonlítható egy csak egy vagy mindkét oldalon zárt dobozokkal, attól függően, hogy egy- vagy kettős lapról van-e szó: rá van szerelve a zár, a henger, a felső rúd, a terelő, a hátsó zárócsavarok és a zsanérok.

Az egylapos ajtó egyetlen fémlemezzel és téglalap alakú omegákkal rendelkezik , majd a fa, furnér, alumínium és más anyagok burkolólapja borítja, további védőréteg nélkül. Az ajtó körülbelül 63 mm vastag, és egy 9/10 vastag horganyzott acél dobozból és három 9/10 vastag erősítő omegából áll.

A  dupla lapon  háromszög alakú és megerősített omegák vannak. Ebben az esetben a második fémlemez bezárja a testet, és fa, furnér, alumínium vagy más anyagú burkolólap borítja. Az ajtó körülbelül 63 mm vastag, és 9/10 vastag horganyzott acélból készül, belül 12/10 vastag erősítő omegák és nagy sűrűségű polisztirol vannak, a termikus szigetelő tulajdonságokkal.

Dierre szabadalmaztatta a fejlett dupla lapos ajtót is.

Ezek az ajtók nem egy laposak és nem is egyszerűen dupla laposak, de azért innovatívak, mert Dierre szabadalmaztatott anyagokból készülnek, és két horganyzott acéllemez borítja őket, amelyeket mind a négy oldalon ponthegesztéssel hegesztenek.

Az új generációs ajtók karosszériáján belül nemcsak a vas található, hanem a különféle acélból borított elemek rétegződése, amely lehetővé teszi az akusztika, a hő, az energiamegtakarítás, valamint a kondenzációgátlás és a tűzbiztonság szempontjából is nagy teljesítményt . Ezeket a rétegeket ezután egyesítik, így létrejön egy monoblokk: egy forradalmi héj.

A dupla fedőlap az ajtókat sokkal kevésbé támadhatóvá teszi, és lehetővé teszi a magasabb szintű biztonság elérését és a behatolási kísérletek jobb ellenállását.

A Dierre által szabadalmaztatott ajtók kiváló teljesítményt garantálnak minimális vastagságban. Ez azt jelenti, hogy még az esztétikai és a formatervezési részt sem hagyják figyelmen kívül, a minimális vastagságnak köszönhetően az ajtó könnyű marad és a ház bútorainak részévé válik, tökéletesen beilleszkedve a lakókörnyezetbe.

Ezért megértette, hogy a Dierre ajtók miért tartanak tovább az idő múlásával, és milyen előnyei vannak a tűzihorganyzott acélajtóknak, most már csak a tökéletes ajtót kell választania otthona számára!

Split egy és kétszárnyú EI60 és EI120 tűzgátló ajtó, jobbos és balos univerzális (forgatható) nyitásiránnyal: Sarok tok 1,5 mm-es tűzihorganyzott acél profilból küszöb nélküli kivitelben.

Idra egy és kétszárnyú EI60 és EI120 tűzgátló ajtó, fix nyitásiránnyal: sarok vagy falközépre elhelyezhető blokktok 1,5 mm-es tűzihorganyzott acél profilból küszöb nélküli kivitelben.

Polilux egy galvanizált acélajtó szerkezet elérhető a RAL színskála bármely színében, az esetleges szállítási szerelési sérülések elkerülése érdekében a felület épségéért az ajtó minden oldalát védő, könnyen eltávolítható védő filmréteg felelős.

Club egyhéjú tűzihorganyzott tároló ajtó ár/érték arányban a legkedvezőbb paraméterekkel gyártott acélajtó.

Hívjon most!