Tűzgátló ajtó, nyílászárók - Tűzgátló Ajtó Specialista Kft.

A tűzgátló ajtó, tűzgátló nyílászáró nagy jelentőséggel bír a vagyonvédelem és a tűzbiztonság területén is. A tűzgátló acélajtó egy olyan védvonalat képez az ön ingatlanában, melyek védik egy esetleges tűz esetén az emberéletet és képesek egy esetleges nagyobb tűzkár enyhítésében is. A Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. olyan speciális ismeretek és termékek birtokában van, amelyekkel tűz biztosabbá teheti ingatlanjait.

Bízza ránk a tűzgátló nyílászáró,  tűzgátló ajtó gyártás minden feladatát, amit húsz év tapasztalattal, a szükséges engedély birtokában, gyártói és beépítési garanciával biztosítunk önnek.

Üdvözöljük a tűzgátló ajtók világában!

A Tűzgátló Ajtó Specialista Kft

Az olasz Dierre Spa bel- és kültéri acél, tűzgátló ajtó, tűzgátló toló és nyílókapu és bejárati biztonsági nyílászárók forgalmazásával foglalkozunk.

Valamint egyedi  merendelésre és méretre készítünk tűzgátló ajtó megoldásokat.

Kiváló szakembergárdánk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az ajtógyártás és helyszíni beszerelés területén.

Cégünk a lakossági igények kiszolgálása mellett a tűzgátló ajtó gyártás és beépítések területén projektmunkákkal is foglalkozik, legyen szó társasházakról, lakóparkokról vagy közintézményekről.

Az egyedi megrendelői igények hiánytalan kiszolgálása és a piaci igények teljes körű kiszolgálása érdekében saját gyártóüzemmel is rendelkezünk. A tűzgatló ajtó gyártás mát több mint egy évtizede a fő profilunk.

Kiváló szakembergárdánk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik az ajtógyártás és helyszíni beszerelés területén.

Műhelyünk Újpesten található, ahol Aluprof aluminium profilos ajtók, ablakok, portálok, minősített RWA füstelevezető nyílászárók milliméter pontos kivitelezését végezzük.

Cégünk a lakossági igények kiszolgálása mellett projektmunkákkal is foglalkozik, legyen szó társasházakról, lakóparkokról vagy közintézményekről.

tuzgatlo-ajto-specialista-gyartouzem
Szakipari partnerek, viszonteladók és lakossági ügyfelek megrendeléseit egyaránt teljesítjük. Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Szaktanácsadás

Biztonságos tűzgátló ajtó megoldást keres?

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk tűzgátlás, hő- és füstelvezetés (RWA) területén.

A kezdetektől fogva törekszünk az emberi élet megóvására és az épületek, ingatlanok biztonságossá tételére. Hiszünk benne, hogy minden felmerülő helyzetre találunk optimális megoldást.   

Elakadt? Döntésképtelennek érzi magát?
A legjobb megoldást szeretné megtalálni?

Hívjon, segítünk! Szakértő kollégánk hétfőtől szombatig várja hívását.

Útmutató vásárlóknak

Az ajtógyártás az elmúl 15-20 évben hatalmas fejlődésen esett át, melynek köszönhetően a mai nyílászárópiac óriási termékkínálattal rendelkezik.

Belátjuk, hogy a minden piaci szegmens igényeire megoldást nyújtó kínálatában nem könnyű eligazodni, olykor még az építőiparban jártas szakemberek is segítségre szorulnak a megfelelő ajtó kiválasztásában.

tuzgatlo-ajto-specialista-ajtocsaladok-es-felulettipusok

Ajtócsaládok és felület típusok

Belső nyílászárók esetén a legszembetűnőbb tulajdonság az ajtó felülete, mely lehet dekorfólia, HPS-, CPL-, HPL-laminált, festett, természetes fafurnér, vagy természetes fa.

Mint a legtöbb terméknél, az ajtóknál is az ár határozza meg a minőséget, ahogy növekszik az ajtó ára úgy nő az ajtó minősége valamint az ajtócsaládban rejlő egyedi variációs lehetőség

Például egy közép árkategóriás CPL vagy fóliás ajtócsalád egyedi méretben és dizájnban, a legkülönbözőbb kialakítási lehetőségekkel is rendelhető, míg az olcsóbb árkategóriába sorolt sztenderd ajtók csak meghatározott méretekben egy-, kétszárnyú kivitelben rendelhető.

Tanács ajtónyílás kialakításhoz

ajtónyílás kialakítása

A zökkenőmentes beépítés és tökéletes esztétikai végeredmény érdekében elengedhetetlen az ajtó fogadására alkalmas nyílás megfelelő kialakítása. Egyedi és szabvány belső ajtók utólag, a végleges fal-, és padlóburkolat kialakítása után kerül beépítésre.

Az alábbi tanácsokat fogadja meg nyílás kialakításakor:

  • Falnyílás magasság a végleges padlószinttől (parketta, járólap) kalkulálandó. Ha szabvány méretű ajtót választ a fal kialakításakor vegye figyelembe a termék beépítéséhez ajánlott falnyílás magasságot.
  • Falvastagság a végleges falburkolattal együtt kalkulálandó (vakolat, csempe, tapéta). Szabvány ajtóknál tájékozódjon a tok falvastagsági értékéről és ennek megfelelő alakítsa a falvastagságot.
  • Falkáva kialakítás a tok rögzítéséhez. Főként folyosókon fordul elő, hogy a tokot merőleges falhoz kell rögzíteni, ilyen esetben van szükség káva kialakítására. Káva méretének 4-5 cm-nek és vastagságának egyeznie kell a szemközti falvastagsági értékkel.
  • Fürdő helyiségeknél előfordulhat, hogy a csempe csak egy bizonyos magasságig fut, ilyenkor érdemes az ajtótoknál az utolsó sor csempét ajtó beépítése után felhelyezni, így tökéletesen fog illeszkedi a tokborítás a fal minden pontjához.

Beltéri ajtó kialakítások

beltéri ajtók kialakítása
A zökkenőmentes beépítés és tökéletes esztétikai végeredmény érdekében elengedhetetlen az ajtó fogadására alkalmas nyílás megfelelő kialakítása. Egyedi és szabvány belső ajtók utólag, a végleges fal-, és padlóburkolat kialakítása után kerül beépítésre.

Ezen ajtócsaládok már rendelhetőek oldal és felülvilágítóval, fal előtt futó és falban futó tolóajtó kialakításban is. A speciális vevői igények indokolttá és a gyártók fejlesztései lehetővé tették az egyedi ajtók technikai tulajdonságokkal való bővítése. Egyre gyakrabban fordul elő, hogy házak lakások bizonyos helyiségeit minősítéssel rendelkező hanggátló, tűzgátló, párazáró, vagy egyéb technikai ajtóval szerelnek.

Ajtó vasalatok

ajto-vasalatok

Az ajtó megbízható működéséhez párosul a minőségi vasalatok alkalmazása.

Általunk forgalmazott nyílászárókat kivétel nélkül gondozás mentes nikkelezett, teflon bevonatú pánt működtet. A szokásos mérettől eltérő ajtók, és nagyobb súllyal rendelkező technikai ajtókat nagy teherbírású pántokkal szerelünk.

A közép és felső árkategóriás ajtók már állítható 3D-s pántot alkalmazunk, hogy a beépítés utáni finombeállítás is elvégezhető legyen a precíz pontos működésért. Az ajtógyártók mellett a vasalat gyártók is nagy hangsúlyt fordítanak a felsőkategóriás termékek népszerűsítésében.

Beltéri ajtók alapesetben BB – normál szakállas kulccsal működő zártesttel van szerelve. Rendeléskor minden ajtó típus opcionálisan rendelhető PZ vagy WC kivitelű zárral.

Az utóbbi két zártest típus szükségességét a helyiség funkciója határozza meg, WC zártestet mellékhelyiségek és fürdőhelyiségek nyílászáróiba, míg a PZ zártestet irodák, raktár nyílászáróiba ajánljuk.

Tisztelt Érdeklődő, leendő Partnerünk!

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával. 

A Tűzgátló Ajtó Specialista Kft ügyfélszolgálata arra törekszik, hogy a lehető leggördülékenyebben valósuljon meg a kapcsolatfelvétel és a lehetőségekhez képest a leggyorsabban jusson az igényelt információhoz.

Kérjük töltse ki alábbi az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.