Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Tűzgátló nyílászárók – Szolgáltatások

Tűzgátló Ajtó Specialista - Tűzgátló nyílászárók – Szolgáltatások

Az értékvédelem egyik legfontosabb eleme az, hogy nyílászárók tűzgátló funkciókkal is képesek legyenek védeni ingatlanjainkat, az ingatlanokban őrzött vagy tárolt értékeket. A tűzgátló nyílászárók, tűzgátló ajtók erre tökéletes megoldást nyújtanak. Ugyanolyan hatékonyak a betörésvédelemben is, de elsődleges funkciójuk az esetleges tüzek továbbterjedésének megakadályozása.

A tűzgátló nyílászárók beépítésében és forgalmazásában több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a Tűzgátló Ajtó Specialista Kft. Számos referenciával és szolgáltatások széles körével segítjük partnereink tűzbiztonságának javítását.

Miért fontos a tűzgátló ajtó használata?

A tűzgátló ajtó, illetve a tűzgátló nyílászárók alap funkcióin kívül elsősorban a tűzbiztonság területén adnak nagy fok védelmet. Ezek a tűzbiztos acél ajtók képesek akár hosszabb ideig is egy esetleges tűz továbbterjedését meggátolni, ezzel védve igatlanját és az ingatlanjában elhelyezett vagyontárgyakat.

Bizonyos esetekben biztosítási szempontok okán is nagyon fontos lehet egy tűzgátló ajtó megléte az ingatlanban, hiszen a biztosítók kockázati besorolásukban ezt figyelembe veszik és a biztosítási díj is kedvezőbb lehet ha tűzgátló nyílászárókkal van megépítve ingatlanunk.

Kérdése merült fel?

Észrevételeivel, kérdéseivel bátran keressen fel minket.
Szakértő kollégáink várják hívását!

Kérjen tőlünk ajánlatot vagy csak egy gyors szaktanácsadást!

A tűzgátló nyílászárók, a tűzálló ajtók piacán is számos gyártó különböző minőségű termékét talalja meg. Sok esetben nagyon fontos, hogy mielőtt döntését meghozza alaposan tájékozódjon. Éppen ezért kérje ki szaktanácsadóink véleményét.

Kiemelten fontos tudnivaló a tűzálló nyílászárók beépítése előtt!

A tűzálló nyílászárók beépítésének megkezdése előtt minden esetben bizonyosodjon meg róla, hogy azt képzett szakemberek végzik el. Minden szakembernek tűzvédelmi szakvizsgával kell rendelkeznie, amit a 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet szabályoz. Ennek hiányában a biztosító kétségbe vonhatja a szakszerűséget, ami egy esetleges tűzkár esetén problémákhoz vezethet.

Hívjon most!