Tűzgátlóajtó Specialista Kft.

Tűzgátlóajtó

Specialista

Sale!

Polilux beltéri acélajtó

Egyszárnyú kivitelben, papírrács betéttel, falc nélküli ajtólappal. Kilinccsel és zártesttel egyszerűen és praktikusan !

Az árak ajánlott fogyasztói árak, melyek változhatnak különböző tényezők miatt, mit az Euro árfolyam, a rendelés sürgőssége, a szállítási feltételek megváltozása, stb. Ezért kérjük, hogy az Árajánlat kérés gomb megnyomásával jelezze felénk vásárlási igényét. Ügyfélszolgálatunk 24 órán belül pontos árat fog tudni adni önnek!

109000 Ft

Árajánlatkérés
Kategória

A Poliluxnak sikerült egyesíti olyan, eddig egymást szinte kizáró erényeket, mint minőség, magas műszaki tartalom és legkedvezőbb árfekvés és ezzel a piacon megtalálni azt a bizonyos rést, mely az abszolút sikerhez nélkülözhetetlen.

Pontos piackutatásnak köszönhetően a Polilux garantáltan kiszolgálja az Ön mindenkori, egy kedvező árfekvésű multifunkciós ajtóval szemben támasztott igényeit, hiszen az ajtó megtervezése a  felhasználói igények hajszálpontos ismeretében történt.

A galvanizált acélajtó szerkezet elérhető a RAL színskála bármely színében, az esetleges szállítási szerelési sérülések elkerülése érdekében a felület épségéért az ajtó minden oldalát védő, könnyen eltávolítható védő filmréteg felelős. Eső és napsütés kártékony hatásainak tökéletesen ellenálló bevonatnak és a gondos tervezésnek hála a kültéri felhasználás sem jelenthet problémát.

A beszerelést megkönnyítendő a Polilux tokrendszere nem igényel különösebb nyílás előkészítést, saroktokja szinte minden faltípusra könnyűszerrel felszerelhető. Egy ötletes megoldásnak hála a beépített keretben az ajtólap forgatható, ennek köszönhetően a nyitásirány akár beszerelést követően is roppant egyszerűen változtatható.

Szélesség:

1200 mm

Magasság:

2100 mm

Utólag szerelhető saroktok

Igen

Szín

Fehér

Acélbetétes kilincs

Igen

Jobbos-balos

Igen

Hívjon most!