Főoldal / Tűzgátló ajtók

Tűzgátló ajtók beépítése

A kivitelezés során csak akkreditált laboratórium által minősített tűzgátló ajtó építhető be. Az alap kritérium, hogy az ajtók zárt állapotban legyenek. A használat során a technológia a nyitva tartást teszi szükségessé megfelelő záró eszközök beépítésével (beépített tűzjelző berendezés által vezérelt ajtótartó mágnes) a kívánt védelem fenntartható. A tűzgátló ajtókat javasolt biztonsági táblával ellátni a funkciójuk pontos meghatározása érdekében.

Tűzbiztonság mindenek felett

Manapság a tűzbiztonság már nélkülözhetetlen alapkritérium minden épületnek (közösségi és privát célú létesítmények egyaránt).

Dierre ajtóelemek

A minőség és esztétika tökéletes kombinációja jellemző valamennyi Dierre ajtóelemre, és teszi az Ön épületét kivételessé. A megnyerő esztétika mellett mindenekelőtt a magas minőségű funkcionalitás jellemzi a Dierre termékeket.

Tűzgátló ajtók

Tűzálló biztonság tűzgátló ablakokkal!

Tűzálló biztonság tűzgátló ablakokkal!Egy ingatlant fenyegető veszélyek között ott szerepel a tűzvész is, méghozzá a lehetséges veszélyforrások listájának elején! Teljesen valószerű az a lehetőség, hogy egy épületben tűz üt ki, az ingatlan pedig a lángok martaléka lesz, különösen akkor, ha tűzveszélyes anyagokat is tárolnak benne. A megbízható tűz elleni védelmet kialakíthatjuk megfelelő nyílászárók beépíttetésével is. A tűzgátló ajtók mellett tűzgátló ablakokat is érdemes beszereltetni!

Egy tűzgátló ablak azért jelent nagyobb védelmet egy hagyományos nyílászáróval szemben, mert képes megakadályozni a tűz terjedését. A tűzgátló ablak meghatározott ideig kitart, és lelassítja a tüzet, visszaveti annak erejét, így nagyobb eséllyel fékezhető meg a pusztulás.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg tűzgátló termékeinket! Tudjon meg minden fontos részletet tűzgátló ajtóinkkal és tűzgátló ablakainkkal kapcsolatban! Védje ingatlanát minőségi tűzgátló nyílászárókkal! Megadott elérhetőségeinken felteheti kérdéseit!

 

Tűz esetén is biztonságban: a tűzgátló tolóajtók

Tűz esetén is biztonságban: a tűzgátló tolóajtókA tűzbiztonság mindenhol fontos, de azokon a helyeken, ahol naponta az átlagosnál több ember fordul meg, különösen fontos a témának kiemelt figyelmet szentelni. A nyílászáróknak nagy szerepe van abban, hogy egy tűzvész során milyen mértékben tudják megakadályozni a tűz terjedését. Éppen ezért a tűzgátló ajtók használata indokolt az ajtók kiválasztásánál!

A tűzgátló ajtók között több fajtát is találunk, így nem kell kompromisszumot kötni, ha vásárlásról van szó. A tűzgátló tolóajtók árban és kivitelezésben is felveszik a versenyt a hagyományos biztonsági nyílászárókkal. A tűzgátló tolóajtók használata biztos menekülő útvonalat jelent, hiszen elzárja a füsttől az elkülönített folyosókat, tereket, de a lángokat sem engedi továbbterjedni. A tűzgátló tolóajtó árától és típusától függően általában 30-60 percig képes feltartóztatni a füstöt és a lángokat.

Keressen bennünket bizalommal megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg többet az aktuális tűzgátló tolóajtó árakról, típusokról!

 

A Jansen tűzgátló ajtókban megbízhat!

A Jansen tűzgátló ajtókban megbízhat! Sajnos, mint mindenből, tűzgátló ajtóból is vehetünk jobb és rosszabb minőségűt. Azonban ez egy olyan terület, ahol elsődlegesen a minőséget kell figyelembe vennünk, hiszen nagyon sok múlhat azon, hogy mit választunk!

A Jansen tűzgátló ajtók a legjobb minőséget képviselik, és a legmagasabb szintű követelményeknek is maximálisan megfelelnek. Sajnos előfordulhat olyan baleset, melynek során egy erősebb, jobb minőségű tűzgátló ajtó életet menthet, de a gyengébb konstrukció nem tart ki elég ideig. Márpedig emberi életek nem múlhatnak ezen a kérdésen! A Jansen tűzgátló ajtókkal biztonságban tudhatja ingatlanát, és az ott tartózkodó munkavállalókat is, hiszen az előírások betartásával biztos lehet benne, hogy megakadályozza a tűz és a füst továbbterjedését. Nagy választékunknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy megtalálja az ideális konstrukciót.

Forduljon hozzánk bizalommal tűzgátló ajtókkal kapcsolatban megadott elérhetőségeinken, munkatársaink szívesen segítenek! Válassza a Jansen tűzgátló ajtókat, ha maximális védelmet szeretne!


ajánlatkérés, érdeklődés