Főoldal / Termékek

Tűzgátló ajtók beépítése

A kivitelezés során csak akkreditált laboratórium által minősített tűzgátló ajtó építhető be. Az alap kritérium, hogy az ajtók zárt állapotban legyenek. A használat során a technológia a nyitva tartást teszi szükségessé megfelelő záró eszközök beépítésével (beépített tűzjelző berendezés által vezérelt ajtótartó mágnes) a kívánt védelem fenntartható. A tűzgátló ajtókat javasolt biztonsági táblával ellátni a funkciójuk pontos meghatározása érdekében.

Tűzbiztonság mindenek felett

Manapság a tűzbiztonság már nélkülözhetetlen alapkritérium minden épületnek (közösségi és privát célú létesítmények egyaránt).

Dierre ajtóelemek

A minőség és esztétika tökéletes kombinációja jellemző valamennyi Dierre ajtóelemre, és teszi az Ön épületét kivételessé. A megnyerő esztétika mellett mindenekelőtt a magas minőségű funkcionalitás jellemzi a Dierre termékeket.

Termékek

Dierre tűzgátló acélajtók

Biztonságos és strapabíró: Válasszon Ön is acél tűzgátló ajtót!

Fontos Önnek vállalkozása biztonsága? Szeretné ténylegesen strapabíró ajtókra cserélni a mostaniakat? Mi kiváló megoldást nyújtunk erre! Az acél tűzgátló ajtók elsősorban az ipari szegmensben lehetnek indokoltak, de ez ne riassza el, hiszen a biztonság minden környezetben indokolt!

Szeretnénk Önnek egy olyan teljes körű szolgáltatást nyújtani, amellyel egy esetleges tűzkár esetén megelőzheti a tűz továbbterjedését. Mindemellett ajtóink biztonságosak, szinte lehetetlen feltörni őket az erős alapanyagoknak és a jól átgondolt tervezésnek köszönhetően. Mi tudjuk, hogy nem csak a biztonság, hanem a design is fontos szempont egy vállalkozásnál, ezért többféle kivitelben rendelheti a tűzgátló ajtókat, hogy azok minél jobban harmonizáljanak leendő környezetükkel.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését, és vállalkozása biztonsága érdekében Ön is az acél tűzgátló ajtókat választja! Termékeinkkel kapcsolatos részletekért bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

A tűzesetek továbbra is valós veszélyt jelentenek!

A tűzesetek továbbra is valós veszélyt jelentenek!Manapság már mindenhol mindenkit felkészítenek a tűzvédelem alapvető szabályaira, a munkahelytől egészen az iskolákig. Tűzvédelmi nyilatkozatokat kell aláírni, szakértők előadásait végighallgatni, részletes kisfilmeket végignézni, ha viszont ránézünk a statisztikákra, sajnos azt láthatjuk, hogy ezek önmagukban nem sokat segítenek.

2014-ben még mindig majdnem húszezer tűzeset történt országszerte, melyek közül közel hétezer magánlakásokban, otthonokban. Több mint félszáz esetben ipari vagy építőipari környezetben történt a baj, ami még nagyobb veszélyeket rejthet magában. Fokozott veszély áll fenn az ünnepek alatt, például mindenszentek napján vagy újévkor a rengeteg mécses, gyertya, illetve tűzijáték miatt.

A tűzvédelmi berendezések mellett rendkívül fontos a tűzgátló nyílászárók megléte is, hiszen ha mégis megtörténne a baj, ezek jelentik az első számú menekülési útvonalat.

A tűzgátló ajtóknak vagy tűzgátló ablakoknak szigorú feltételeknek kell eleget tenniük, így fontos, hogy kialakításuk rendkívül precízen történjen. Cégünknél rengeteg ilyen típusú nyílászáró közül válogathat, munkatársaink pedig bármiben segítségére lesznek!

 

Tűzgátló ajtók széles választékban!

Minden helyszín más és más megoldást igényelhet, ahogy az emberek esztétikai érzéke is különbözik egymástól. Annak érdekében, hogy Ön is megtalálhassa nálunk azt a tűzgátló ajtót, ami a legjobban megfelel az igényeinek, igyekeztünk minél nagyobb választékot biztosítani!

Miért jár jól, ha nálunk vásárol?

  • Mert valóban széles kínálat várja! Tekintse meg bátran a nálunk kapható termékeket, hiszen változatos lehetőségekkel találkozhat!
  • Minőséget kínálunk Önnek! A tűzgátló ajtó nem tudná betölteni a funkcióját, ha nem lenne tökéletes és magas kvalitású, ezért fokozottan figyelünk erre is!
  • Ha nem tudja pontosan, hogy mire is van szüksége, de szeretne tűzgátló ajtót beszerezni, akkor is bizalommal kereshet minket, hiszen akár tanácsokkal is a rendelkezésére állunk!

Használja ki Ön is a legjobb lehetőségeket, és csapjon le ajánlatainkra! Megéri megtekinteni kínálatunkat és rendelni, hiszen termékeink nagymértékben növelik a biztonságot! Kollégáink már várják jelentkezését!