Főoldal / Hírek

Tűzgátló ajtók beépítése

A kivitelezés során csak akkreditált laboratórium által minősített tűzgátló ajtó építhető be. Az alap kritérium, hogy az ajtók zárt állapotban legyenek. A használat során a technológia a nyitva tartást teszi szükségessé megfelelő záró eszközök beépítésével (beépített tűzjelző berendezés által vezérelt ajtótartó mágnes) a kívánt védelem fenntartható. A tűzgátló ajtókat javasolt biztonsági táblával ellátni a funkciójuk pontos meghatározása érdekében.

Tűzbiztonság mindenek felett

Manapság a tűzbiztonság már nélkülözhetetlen alapkritérium minden épületnek (közösségi és privát célú létesítmények egyaránt).

Dierre ajtóelemek

A minőség és esztétika tökéletes kombinációja jellemző valamennyi Dierre ajtóelemre, és teszi az Ön épületét kivételessé. A megnyerő esztétika mellett mindenekelőtt a magas minőségű funkcionalitás jellemzi a Dierre termékeket.

Miért nélkülözhetetlenek a tűzgátló ablakok?

A tűzgátló nyílászárók tehát nélkülözhetetlenek iskolák, plázák, ipari komplexumok és egyéb intézmények mindennapjaiban, ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy az ajtókon felül hatalmas szerepet kapnak a tűzgátló ablakok is. Egy belső udvar ablakain kicsapó tűz rendkívül veszélyes lehet, és könnyen átterjedhet a tűz más emeletekre is, de a födémrendszerek lángra kapásáért is az így terjedő tűz felel általában. A tűzgátló ablakok ugyanakkor csak úgy képesek ellátni a feladatukat, ha megfelelően karban vannak tartva!

Bízza ránk tűzgátló ablakai telepítését, és garantáltan elégedett lesz az általunk végzett munkával! Ha esetleg bármi problémát észlelne a későbbiekben, vagy a karbantartás során bizonyosodik be a meghibásodás, akkor bátran bízza ránk tűzgátló nyílászárói javítását is!