Főoldal / Hírek

Tűzgátló ajtók beépítése

A kivitelezés során csak akkreditált laboratórium által minősített tűzgátló ajtó építhető be. Az alap kritérium, hogy az ajtók zárt állapotban legyenek. A használat során a technológia a nyitva tartást teszi szükségessé megfelelő záró eszközök beépítésével (beépített tűzjelző berendezés által vezérelt ajtótartó mágnes) a kívánt védelem fenntartható. A tűzgátló ajtókat javasolt biztonsági táblával ellátni a funkciójuk pontos meghatározása érdekében.

Tűzbiztonság mindenek felett

Manapság a tűzbiztonság már nélkülözhetetlen alapkritérium minden épületnek (közösségi és privát célú létesítmények egyaránt).

Dierre ajtóelemek

A minőség és esztétika tökéletes kombinációja jellemző valamennyi Dierre ajtóelemre, és teszi az Ön épületét kivételessé. A megnyerő esztétika mellett mindenekelőtt a magas minőségű funkcionalitás jellemzi a Dierre termékeket.

Védje raktárát tűzgátló nyílászárókkal!

Tűzgátló ajtóA tűzgátló ajtóink és ablakaink azt a célt szolgálják, hogy tűz esetén ne terjedjenek tovább a lángok a többi helységbe, szomszédos épületekre. Nem kell aggódni a nagy méretektől sem, hiszen számos méretben kaphatóak. A raktárakban a nagy terek miatt az ajtó mérete is a szokványosnál kicsit nagyobb, így a megfelelő méretre is figyelnünk kell. Tűzgátló nyílászáróink kiváló minőségben készülnek, így garantáljuk az időtállóságot és a tökéletes védelmet. Ezzel a nagyszerű szerkezettel megóvhatja raktárában elhelyezett áruit és biztonságban tudhatja őket tűz esetén is.

Amennyiben Ön is szeretné raktárát megvédeni a tűzterjedésétől, válasszon tűzgátló ajtóink közül!