Főoldal / Hírek

Tűzgátló ajtók beépítése

A kivitelezés során csak akkreditált laboratórium által minősített tűzgátló ajtó építhető be. Az alap kritérium, hogy az ajtók zárt állapotban legyenek. A használat során a technológia a nyitva tartást teszi szükségessé megfelelő záró eszközök beépítésével (beépített tűzjelző berendezés által vezérelt ajtótartó mágnes) a kívánt védelem fenntartható. A tűzgátló ajtókat javasolt biztonsági táblával ellátni a funkciójuk pontos meghatározása érdekében.

Tűzbiztonság mindenek felett

Manapság a tűzbiztonság már nélkülözhetetlen alapkritérium minden épületnek (közösségi és privát célú létesítmények egyaránt).

Dierre ajtóelemek

A minőség és esztétika tökéletes kombinációja jellemző valamennyi Dierre ajtóelemre, és teszi az Ön épületét kivételessé. A megnyerő esztétika mellett mindenekelőtt a magas minőségű funkcionalitás jellemzi a Dierre termékeket.

Válasszon Ön is tűzgátló ajtót irodájába!

A tűzgátló ajtóknak rendkívül szigorú feltételeknek kell megfelelniük. Nem véletlenül, hiszen ahogy a nevükben is jelzik, meg kell akadályozniuk a tűz terjedését. A tűzgátló ajtókkal gyakran találkozhatunk szállodákban, raktárokban, bevásárlóközpontokban, és nem hiányozhatnak a iroda épületekből sem!

De pontosan kifejtve milyen kritériumoknak is kell megfelelniük a tűzgátló ajtóknak? Az alapvető céljuk a fent már említett tűz terjedésének megakadályozása. Az ilyen típusú nyílászárók acéllemezes szerkezettel rendelkeznek, és igen magas élettartam jellemzi őket. Az igényeknek megfelelően megtalálhatóak az olyan plusz funkciókat is a repertoárban, mint a hang és hőszigetelés. A tűzgátló ajtók estében kiemelt szempont a tökéletes záródás, illetve a fűst áteresztésének a meggátolása. A széles választéknak köszönhetően, ahogy a hagyományos nyílászárók esetében, ugyanúgy a tűzgátló ajtóknál is fontos szempont a dizájnos kialakítás, így garantáltan bárki megtalálhatja az ízlésének megfelelő darabot.

Ügyeljen Ön is a biztonságra és bátran keressen minket kérdéseivel!