Főoldal / Hírek

Tűzgátló ajtók beépítése

A kivitelezés során csak akkreditált laboratórium által minősített tűzgátló ajtó építhető be. Az alap kritérium, hogy az ajtók zárt állapotban legyenek. A használat során a technológia a nyitva tartást teszi szükségessé megfelelő záró eszközök beépítésével (beépített tűzjelző berendezés által vezérelt ajtótartó mágnes) a kívánt védelem fenntartható. A tűzgátló ajtókat javasolt biztonsági táblával ellátni a funkciójuk pontos meghatározása érdekében.

Tűzbiztonság mindenek felett

Manapság a tűzbiztonság már nélkülözhetetlen alapkritérium minden épületnek (közösségi és privát célú létesítmények egyaránt).

Dierre ajtóelemek

A minőség és esztétika tökéletes kombinációja jellemző valamennyi Dierre ajtóelemre, és teszi az Ön épületét kivételessé. A megnyerő esztétika mellett mindenekelőtt a magas minőségű funkcionalitás jellemzi a Dierre termékeket.

Tűzbiztonság mindenekfelett!

Manapság a tűzbiztonság már nélkülözhetetlen alapkritériuma minden épületnek, legyen az közösségi vagy privát célú létesítmény, hiszen a tűz mindennapi tevékenységeink során is jelen van: a konyhában, amikor sütünk-főzünk, vagy a nappaliban, ahol lobog a tűz a kandallóban. Azonban komoly veszélyforrást jelenthet, ha őrizetlenül hagyjuk, vagy nem biztonságosan használjuk.

A tűzvédelmi törvény hatálya nem csak a munkahelyekre, hanem otthonunkra is kiterjed, valamint munkáltatói, dolgozói és állampolgári oldalról is szabályoz.

Cégünk a tűzvédelmi előírások szolgálatában a legmegbízhatóbb tűzgátló ajtók kínálatával várja Önt, hiszen a tűzgátló ajtók- és ablakok a passzív tűzvédelmi építési termékek legfontosabb elemei.

Biztonsági bejárati ajtóink a legszélesebb felhasználási területen alkalmazhatók, míg az ipari, acélból készült tűzgátló ajtók lapjának szigetelése még tovább fokozható olyan kiegészítőkkel, mint, a lapba süllyedő automata- vagy a fix gumis küszöb, vagy az önzáró rugós pánt.

Böngésszen oldalunkon, és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Tűzbiztonság mindenekfelett!