Főoldal / Árlista

Tűzgátló ajtók beépítése

A kivitelezés során csak akkreditált laboratórium által minősített tűzgátló ajtó építhető be. Az alap kritérium, hogy az ajtók zárt állapotban legyenek. A használat során a technológia a nyitva tartást teszi szükségessé megfelelő záró eszközök beépítésével (beépített tűzjelző berendezés által vezérelt ajtótartó mágnes) a kívánt védelem fenntartható. A tűzgátló ajtókat javasolt biztonsági táblával ellátni a funkciójuk pontos meghatározása érdekében.

Tűzbiztonság mindenek felett

Manapság a tűzbiztonság már nélkülözhetetlen alapkritérium minden épületnek (közösségi és privát célú létesítmények egyaránt).

Dierre ajtóelemek

A minőség és esztétika tökéletes kombinációja jellemző valamennyi Dierre ajtóelemre, és teszi az Ön épületét kivételessé. A megnyerő esztétika mellett mindenekelőtt a magas minőségű funkcionalitás jellemzi a Dierre termékeket.

Árlista

Akciós tűzgátló ajtók:

  • EI60 2000x2150mm tűzgátló ajtó: 215.000.-Ft+ÁFA
  • EI60 1500x2150mm tűzgátló ajtó: 189.000.-Ft+ÁFA
  • EI1201600x2150mm tűzgátló ajtó: 215.000.-Ft+ÁFA
  • EI1201800x2050mm tűzgátló ajtó: 229.000.-Ft+ÁFA
  • EI60 2000x2050mm tűzgátló ajtó: 209.000.-Ft+ÁFA

Az akciós ajtók a készlet erejéig!

Kérje bátran egyedi árajánlatunkat!

Kérje bátran egyedi árajánlatunkat!Sokan úgy gondolják, hogy a tűzgátló ajtók, ablakok nagyon drágák, ezért csak ott érdemes őket alkalmazni, ahol erre kötelező érvényű előírás van. Ez azonban nincs így! Kérje tőlünk személyre szabott, egyedi árajánlatunkat!

Természetes, hogy a tűzgátló ajtók és ablakok magasabb árfekvésűek, mint hagyományos társaik, azonban az előnyök, amiket velük kapunk, megfizethetetlenek, hiszen tűz esetén akár életek is múlhatnak rajtuk. Érdemes emiatt olyan helyeken is megfontolni az alkalmazásukat, ahol alapvetően nem kötelezőek. Ha cégünktől kér árajánlatot, biztos lehet benne, hogy megtaláljuk a lehető legoptimálisabb megoldást, hiszen szerintünk a biztonságnál nincs fontosabb!

Tűzgátló nyílászáróink a legjobb minőséget képviselik, így nem csak a biztonságot szolgálják, hanem tartós, hosszú távú befektetést jelentenek. Ajánljuk őket közintézményekbe, irodákba és otthonokba is.

Kérje bátran árajánlatunkat, ha szeretné tűzgátló nyílászárókkal biztonságosabbá tenni ingatlanát!