Főoldal / Akciók

Tűzgátló ajtók beépítése

A kivitelezés során csak akkreditált laboratórium által minősített tűzgátló ajtó építhető be. Az alap kritérium, hogy az ajtók zárt állapotban legyenek. A használat során a technológia a nyitva tartást teszi szükségessé megfelelő záró eszközök beépítésével (beépített tűzjelző berendezés által vezérelt ajtótartó mágnes) a kívánt védelem fenntartható. A tűzgátló ajtókat javasolt biztonsági táblával ellátni a funkciójuk pontos meghatározása érdekében.

Tűzbiztonság mindenek felett

Manapság a tűzbiztonság már nélkülözhetetlen alapkritérium minden épületnek (közösségi és privát célú létesítmények egyaránt).

Dierre ajtóelemek

A minőség és esztétika tökéletes kombinációja jellemző valamennyi Dierre ajtóelemre, és teszi az Ön épületét kivételessé. A megnyerő esztétika mellett mindenekelőtt a magas minőségű funkcionalitás jellemzi a Dierre termékeket.

Biztonsági ajtók Ö-NORM (osztrák WK3) és EI30 tűzgátló minősítéssel is.

10 perces áttörésgátlású egyszárnyú, ki-, vagy befelé nyíló, acélszerkezetű, biztonsági bejárati ajtó, 10 mm vastagságú faborítással

3 irányba, 7 reteszelési ponttal, 2 (3) lökettel csaposan reteszelő 85.788, 85.789, 85.795 jelölésű 2 x hengerzárbetétes működtetésű, hengerzárbetétes müködtetésű zárszerkezettel; fúrás- és törésvédő biztonsági pajzzsal; 3 darab egyedi forgópánttal, 2 darab kiemelésgátlóval

Opcionálisan P6B (B1) áttörésbiztos üvegszerkezettel kiegészített ajtólappal, illetve felülvilágítóval

Teljeskörű mechanikai védelem alkotóeleme

WK3 minősítés

opcionálisan EI30 tűzgátlás

alapban 37 dB hanggátlás, opcionálisan 42dB hanggátlással is

P6B (B1) áttörésbiztos fokozat

DIN 52 290 szabvány

beltéri és kültéri kivitel